ღLove☆Animeღ

 

454olcezkc5gu9cxgjaa.jpgÜdvözöllek az oldalon! Az oldal olyan animékkel foglalkozik , amelyeket a szerkesztő is nézz/nézet. Nézzetek körül ,és kérlek titeket NE lopjatok !


Az oldalra feltöltött animék nem az én tulajdonomban állnak, én csak összegyűjtöttem, hogy egy helyen tudjátok megtalálni őket.
Az oldal folyamatos szerkesztés alatt áll ! 

 

 

 

Friends :
gflw49qhus2n3x5j0zrz.jpg 
Elite Sites :

Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!

Top Sites :
rp2cergebpxnieapj9xc.gif0qfa32yefi76cbtf6vfg.gif0qfa32yefi76cbtf6vfg.gif0qfa32yefi76cbtf6vfg.gif

Egyéb cserék :
X

 

 

A hét AMV-je 

 

HamarosanBrothers ConflictBrothers Conflict
Saiunkoku MonogatariSaiunkoku Monogatari
Darker than Black: Kuro no Keiyakusha Darkan than Black
Hakuouki Hakuouki

 

 

Site info
Szerkesztő : Akita
Téma : Anime  
Kézdés : 2007.02.28.
Zárás : -
Hosting : G-Portal
Desing by : Akita

Kódok : LindaDesing átalakítva !
E-mail : kysallatok@citromail.hu
 

 

 

 

upmdoqz9860sqiuofut6.jpgSzív-tojás
 Minden gyerek szívében található a szívtojása, de ez láthatatlan számunkra. A tojásokban találhatóak a leendő énünk , a Shugo Charak. Ezek a kis lények olyan tulajdonságokkal bírnak , amilyenek mi szeretnénk lenni , és ha egy gyerek hisz, bízik benne , megmarad , és majd ha felnő ő lesz az énje.
ngzpeotil0wt0vhf26mr.jpgX-tojás
 HA egy gyerekben kétségek merülnek fel és feladja az álmait, leendő énjét , a szívtojása elromlik és átalakul X-tojássá.A legtöbb X tojás gonosz és csintalan , de vannak kedvesek is . Csak Amu , Utau és Rikka tudja őket megtisztítani , és így vissza térnek e gyerekek szívébe .
m0b1nv76uv7x45gl8u40.jpgX-lény
Az X-lény az X-tojásból kikelt "leendő én" .Az X-lény eltér a többi leendő éntől. Egésztestük lilás fekete , és a fejükön egy nagy iros X található. Nagyon csintalanok ,és sok gondot okoznak. Általában azt hajtogatják hogy "Hasztalan, hasztalan". Amikor Amu, Utau vagy Rikka megtísztitja őket , vissza változnak a gyerekek leendő énjükké , és a tojásba vissza bújba , vissza térnek a gyerekek szívükbe.

 

i51ptximklmynuta0yh7.jpgRejtély-tojás
Lulu miatt lesznek a rejtély-tojások. Egy eltévedt, bizonytalan gyereket keres ,és amint megtaláltahafmrx3vxau0aenbpkl5.jpg Jellemváltást csinál és egy (maga készített ) rubint nyakláncot ad neki. A szívtojása átalakul talány-tojássá. A tojás ”megeszi” gazdáját , és így jellemátalakuláson mennem keresztül, Álom jellem átalakulás. A talány tojásokat is csak Amuék tudják megtisztítani .

xqeewqwjmgezjcmvf9xw.jpgSötét-tojás
Kazuomi Hoshina megpróbálja irányítani Ikutot az apjától kapott modosított hegedűn keresztűl ( a hegedűbe Xtojások energiáját sugározták ) , és így jött lérte a sötét tojás.Ikuto jellem átalakulásra is képes vele.
tbp87ienoskht7ogqpnw.jpgMagzat / Embryo  

Ez egy legendás tojás , ami képes egyetlen embernek teljesíteni egy kívánságát. Sok mindenki (akik tudott róla) megakarta szerezni , hogy teljesítse a kívánságát .

A kívánságok , amik nem tudtak beteljesülni  :
Rikka kívánsága az lenne , hogy családja újra olyan boldog legyen mint régen.
Tadase világura szeretne lenni.
Yaya azt kívánná , hogy mindig legyen kisbaba.
Utau Ikuto és az ő szabadságára vágyik a legjobban.
Hikaru egy saját szívtojásra vágyik.

 

 

Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!