ღLove☆Animeღ

 

454olcezkc5gu9cxgjaa.jpgÜdvözöllek az oldalon! Az oldal olyan animékkel foglalkozik , amelyeket a szerkesztő is nézz/nézet. Nézzetek körül ,és kérlek titeket NE lopjatok !


Az oldalra feltöltött animék nem az én tulajdonomban állnak, én csak összegyűjtöttem, hogy egy helyen tudjátok megtalálni őket.
Az oldal folyamatos szerkesztés alatt áll ! 

 

 

 

Friends :
gflw49qhus2n3x5j0zrz.jpg 
Elite Sites :

Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!

Top Sites :
rp2cergebpxnieapj9xc.gif0qfa32yefi76cbtf6vfg.gif0qfa32yefi76cbtf6vfg.gif0qfa32yefi76cbtf6vfg.gif

Egyéb cserék :
X

 

 

A hét AMV-je 

 

HamarosanBrothers ConflictBrothers Conflict
Saiunkoku MonogatariSaiunkoku Monogatari
Darker than Black: Kuro no Keiyakusha Darkan than Black
Hakuouki Hakuouki

 

 

Site info
Szerkesztő : Akita
Téma : Anime  
Kézdés : 2007.02.28.
Zárás : -
Hosting : G-Portal
Desing by : Akita

Kódok : LindaDesing átalakítva !
E-mail : kysallatok@citromail.hu
 

 

 Ez az Anime , egy aranyos , csodákkal teli világba visz el minket. Főhősünk Amu Hinamori , a menő és tüzes iskolás lány. Mindenki ezt gondolja róla , mert nem képes kimondani az igazi érzéseit és ezért egy álarc mögé rejtőzik. De egy este , azt kívánja , hogy az őrangyala adjon neki bátorságot , hogy újjá születhessen mint a leendő énje. Másnap reggel nagyon meglepődött , mert az ágyában 3 különböző tojást találtja három tojásból kikelt kis lényecskék fenekestül felforgatják Amu életet : Ran , Miki , Su

Bevezető:
”Minden gyerek egy tojást hord a lelkében... A szívünk tojása... A leendő énünk…Ami még láthatatlan.. ”

Shugo Chara :
Hinamori Amu most ment át egy új iskolába, a Seiyo Akadémiába, ahol (ott is) úgy lett ismert ment a ”menő és tüzes” iskolás lány. De nem ez az igazi énje, csak félénk és nem tudja hogy mit mondjon ezért egy menő álarc mögé rejtőzik.  Egy éjszaka Amu bátorságot kíván és azt hogy szülessen újjá mint a leendő énje. Másnap reggel az ágyában három féle tojást talált. Idővel kikeltek és kiderült , hogy ők Shugo Charak , Amu leendő énjei : Ran, Miki , Su. Ők adnak bátorságot , tanácsot és előhozzák Amu rejtett képességeit. Csatlakozott a Seiyo Akadémia Védelmezőihez.Amu lett a Joker , és a Humpty zár segítségével segít megtisztítani az Xtojásokat, Xlényeket. 

Shugo Chara Doki,Doki :
Utau elhagyta az Easter vállalatot és Yukari Sanjouval újra indította énekesi pályafutását, de Ikuto még mindig az Easternél maradt. Az Easter Utau helyet felvett egy másik lányt a magzat előkerítésére ,Lulu de Morselle .Lulu olyan ékszereket készít amelyekkel az szívtojása átalakul rejtélytojássá. A rejtélytojás ”megeszi” a ”gazdáját” (szívtojásának birtokosát) és így képes jellem átalakulásra.Amu nem tudja , hogy ő áll a dolgok mögött és megpróbálhozzá közelíteni  , mint a barátja. Ebben az évadban Amu és Tadase szerelme kibontakozik , de problémákba ütköznek mikor Amu Ikutot relytegeti. Ikuto hegedűjét  az Easter átalakított , hogy nagy mennyiségű Xtojás gyűljön össze egyhelyre , és hogy így megszerezzék a magzatot. 
 
Shugo Chara Doki Party :
Amu találkozik egy hiperaktív kislánnyal ,Hiiragi Rikkával aki szintén látja a Shugo Charakat, bár őneki még nincs. Felveszik tanoncnak a védelmezőkhöz, és vele együtt Hikaru Ichinomiyat is. Idővel kiderül , hogy Rikka nem csak látja az Xtojásokat , de érti is amit mondanak. ( Ez az éved hiába 24-25 perces , a mese csak 10-12 perces. Elötte és utána élőszereplős közvetítés van)
 
 
 

Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!